miercuri, 27 septembrie 2017

Sarutul toamnei

"A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
Cu umbra unui copac sau mai bine cu " .... un palton !
      Toamna e un anotimp ciudat... ciudat si complex precum o femeie. Dar nu orice femeie, ci o femeie seducatoare, imbracata in paltoane de dama elegante, al carui sarut poate ucide. Aceasta fiinta nu omoara pur si simplu, ea iubeste jocul si arta. Isi incepe creatia intr-un mod rafinat, lasandu-si amprenta acolo pe unde o poarta pasii. Coloreaza frunzele pentru a iti bucura ochii, trimite vantul sa se joace in parurul tau ori sa te tachineze uneori cu lovituri de bici, alunga pasarile pentru a isi face mai mult loc in mintea ta, pentru a te tulbura cu al ei fosnet. Dar aceasta femeie nu se multumeste cu putin, iti patrunde intreaga fiinta cu linisti tulburatoare ori cu sentimente de melancolie. Alteori se infatiseaza cu siluieta ei zvelta, imbracata in fuste pastelate si bluze elegante, in ciorapi pana la genunchi pentru a iti starni imaginatia si pentru a iti provoca simturile. In picioare isi va pune ghete sau poate ghete de piele asa incat aerul elegant ce o inconjoara sa iti transmita in mod subtil hotararea si puterea ce o caracterizeaza.
        Poate te intrebi cum se simte atunci cand intalnesti toamna, dar nu mai incerci sa o invinuiesti de diferite crime, ci doar sa o traiesti si sa te contopesti cu ea. Se simte ca si cum toate senzatiile iti sunt in cap... si nici nu stii ce urmeaza sa se intample. Dar nici nu iti va pasa. Te vei trezii dansand in sanul naturii, intr-un mod lasciv, seducator astfel incat te vei indragosti de propia fiinta. Toamna iti va arata esenta ta, te va face sa te simti atat de sexy si increzatoare chiar daca porti paltoane si vei stii ca poti avea TOTUL. Iti va arata adevarata fata a ta si chiar daca vei fi acuzata ca esti prea frumoasa, prea sexy, prea rece, prea ironica, prea, prea, prea acest lucru nu te va intrista. Ba din contra. Vei realiza ca acest blestem poate fi convertit in magie, in eleganta, in... Viata.
        Lasa-te sedusa de toamna, de micile sale jocuri, de vestimentatia ei chic, de aparentele pe care le afiseaza, de preludiul simturilor pe care il creaza, de toate secretele pe care vrea sa le impartaseasca !
  
   PS: Articol dedicat competitiei SuperBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu