sâmbătă, 2 septembrie 2017

Dans cu picioarele goale

    În unele seri din săptămâna Bucureștiul îți oferă o experiență de neuitat. Muzica vie, atingerea pământului, dansul liber ce îți face sufletul sa tresalte, mișcările haotice ale ființei tale care te conectează la propria esență , toate acestea, pentru o perioada scurtă de timp te fac să te simți că o nimfă a pădurii, o Sânziana ce își întâlnește Eul Superior.
   Sunetul instrumentelor sacre te poată într-un tărâm magic, iar corpul începe să se miște în voie, fără vreo urmă de reținere. Simți cum fiecare rădăcină a Pământului dansează odată cu tine, cum fiecare celulă a ta exaltă de bucuria întâlnirii cu natura. Nici vântul nu te uită, el se joacă în părul tău, îți sărută umerii și fața, îți flutură hainele arătându-ti că nu ești singură în acest joc al feminității.
   De toate aceste lucruri poți avea parte participând la atelierele organizate de Monica Vrăbiuță, intitulate "dans cu picioarele goale". Titlul este foarte potrivit deoarece dansul chiar se realizează în picioarele goale. Când vremea e bună, atelierele au loc în natură, debicei într-un parc, pe timpul iernii acțiunea se petrece într-o casă bătrânească care te introduce într-o atmosferă idilică. Muzica este vie, dinamică, cântată live de niste băieți. Instrumentele au un aer arhaic, aproape sacru, fiind de diferite forme și mărimi.
    Am participat și la ateliere ținute în parc dar și la cele din casă. Ambele mi-au dat o stare de bine și de contopire cu un eu suprem. Deobicei la aceste ateliere participă numai fete, iar pe măsură ce energiile se armonizează vezi cum fiecare se eliberează de tensiune și sufletele lor incep sa danseze. Simți că te transformi într-o nimfă și participi la o întrunire secretă, menită să îți intensifice puterea.
    Eu am fost de fiecare dată încântată de experiență dansului cu picioarele goale. Participarea la aceste ateliere se face pe baza de donație, adică la finalul sesiunii, lași cât consideri. Mai multe date despre locurile unde Monica își ține atelierele poți găsi pe Facebook, căutând " dans cu picioarele goale".
Părea mea:  Lasă-te măcar pentru o seară surprinsă de frumusețea nimfei din interiorul tău și îndrăznește să pășești pe tărâmul feminității și al comuniunii cu natura !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu