duminică, 1 octombrie 2017

Sanatatea are prioritate

    Societatea evolueaza tot mai mult. Schimbarile incep sa se preteaca tot mai rapid, urmand ca in scurt timp viteza luminii sa fie doar o amintire. Informatia este tot mai multa si se tranzmite tot mai alert, tehnologia a inceput sa patrunda toate ariile din viata omului, oferindu-i posibilitatea de a face slalom printre diverse activitati si concepte. Miile de kilometri ce despart o tara de alta nu mai reprezinta o problema. Miscarea, energia, dinamica au pus stapanire pe fiecare parte a vietii. Omul isi doreste acum tot mai mult de la propria pesoana, se aglomereaza cu termene limita, cu job-uri sresante dar banose, cu vise inalte dar solicitante, cu diverse investitii in dezoltarea sa, cu tot felul de activitati care mai de care mai captivante dar mancatoare de energie.
        In tot acest avant omul uita insa de legatura sa cu natura, tinde sa se indeparteze tot mai mult de mediul inconjurator, de craiasa mama ce ne tine in mainile sale si ne permite sa dam frau liber ideilor zamislite in micile noastre minti. Din dorinta de a obtine tot mai mult, de a avea un progres considerabil, de a urca diverse culmi ale gloriei, omul uita de sanatatea sa, uita de comuniunea cu mediul inconjurator, si in definititv uita de propria fiinta, de propria persoana, ajungand sa aiba un comportament robotic, unori chiar autodistructiv. 
       In conditiile date, desigur apare intrebarea, cum am putea iesi din acest Matrix ? Sau, se poate iesi ? Raspunsul este DA, se poate. Dar nu brusc, ca prin minune, ci cu pasi mici dar importanti. Daca vrei o societate mai buna, in care copii tai sa creasca fericiti si sanatosi, o lume in care sa nu iti fie teama sa te privesti in oglinda si sa iti exprimi liber toate credintele si aspiratiile, o lume in care nu mai mergi pe pilot aoutomat, pe repede inainte, nu te mai chinui sa faci fata tuturor termenelor limita si agitatiei care te inconjoara, atunci e momentul sa spui STOP. Este momentul sa faci o schimbare in bine, care te poate propulsa pe culmi nebanuite. Tot ce trebuie sa faci pentru a iesii din sabloanele create de avantul evolutist al societatii este sa incepi sa lucrezi la propria persoana, sa te concentrezi pe tine insuti.
       Un prim pas este sa ai un mod de viata sanatos, sa faci miscare, sa mananci cat mai natural, sa te lasi cat mai putin prada stresului. Dar aceste lucruri nu par chaiar asa de usor de facut, nu ? Nici nu stii de unde sa incepi. Ei bine, lasa-ma sa te ajut si sa iti arat un prin pas.
        Schimbarea brusca bulverseaza, asa ca ar trebui sa incepi cu ceva simplu care iti va aduce multe lucruri bune in viata ta, fara sa depui vreun efort considerabil. Iata o asftel de schimbare: introdu in alimentatia ta sucurile naturale. Storcatorul prin presare la rece Huron, iti poate fi de mare ajutor in acest sens. Prin presarea la rece, stoarcerea legumelor, fructelor sau a semintelor va deveni un proces lent dar magic, deoarece toate propretatile alimentelor vor fi pastrate, intrucat nu sunt supuse la procese termice sau forte de frecare considerabile. Astfel te vei putea bucura cu adevarat de toate vitaminele si elementele benefice pe care natura ti le ofera. Te vei bucura de un gust deosebit, seducator, de frumusete si energia naturii doar printr-o sigura  gura de suc. Vei simtii cum te contopesti cu universul, cum forta si stabilitatea pamantului te patrund cu fiecare pahar de suc pe care il bei.
         Nu iti fie teama sa profiti de reducerile pentru storcatoarele Hurom, sa investesti in tine se va dovedi intotdeuna cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci. Sa traiesti sanatos inseamna sa iesi din turma si sa pornesti pe propriul drum, sa explorezi noi orizonturi, noi posibilitati. Si de ce sa nu faci acest lucru ?! De ce sa iti pui singur stavile in fata propriului destin , cand ai putea de fapt sa te avanti spre stele?! Lucrurile simple ofera solutii revelatoare, iar un trai 100% natural iti poate arata ca Raiul exista si pe Pamant. Incearca si tu storcatorul Hurom HZ Alpha, fa acest mic pas spre fericire, spre puterea de a iti controla propria viata, spre cunoastere ! Indrazneste sa fi tu, indrazneste sa atingi iubirea !

Articol scris pentru SuperBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu