luni, 4 septembrie 2017

Femeia vulpe

   Femeia vulpe este o ființă destul de complexă, pe care nu o poți depista de la o primă vedere. Ea se poartă precum o fată inocentă, îi place să se îmbrace în rochii drăguțe, colorate, ce îi întăresc aerul tineresc care o înconjoară. O notă de eleganță este prezentă mereu în stilul ei de viață, de la vestimentație, până la comportament.
   Însă pe măsură ce observi aceasta femeie vei constata că nu e o persoană obișnuită. Dacă inițial ți se pare că e o simpla fătucă, inofensivă, mai târziu vei realiza că lucrurile stau altfel. Imaginea ei angelică este completată de o latură demonică. Pentru ea totul este un joc. Să fie seducătoare este ceva firesc, privirea sfidătoare, zâmbetul ironic, atingerile ademenitoare sunt cele mai banale lucruri pe care le utilizează în micile ei stratageme. Întotdeauna știe ce vrea, scopurile îi sunt clare în minte, de aceea nu are mari probleme în a le atinge. Chiar dacă uneori pozează în ipostaza de femeie neajutorată, în interiorul ei se ascunde multă putere, de care va face uz doar când este cazul. Empatizeaza mult cu cei din jur, însă luciditatea ei o face conștientă că nu poți controla totul. Acceptă acest lucru, dar nu renunță la a își construi contexte și cadre favorabile visurilor sale.
   Dulce și delicată, te îmbată cu partea ei caldă, că mai apoi să îți bulverseze lumea prin latura sa întunecată. Să nu o condamni însă, căci intențiile sale nu sunt rele, doar personalitatea ei complexă se hrănește din placerea jocului, din adrenalina provocărilor și misterul necunoscutului. În definitiv ea vrea să exploreze și să se bucure de toate darurile pământului și tainele vieții. Viclenia rămâne doar un atribut ale cărui conotații pot fi atât pozitive cât și negative.

   Să trăiești precum o femeie vulpe se simte tare bine, așa că nu vă fie frică, lăsați vulpița din voi să iasă la lumina !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu