sâmbătă, 21 octombrie 2017

Cauta si vei gasi

   Atunci cand esti tanar si abia ai terminat facultatea, parca resimti cel mai tare nevoia de bani. Odata cu terminarea studiilor nu mai poti sta in camin asa ca trebuie sa te muti in chirie, ceea ce se va simti destul de tare in buzunarul tau. Apoi nu mai beneficiezi nici de reduceri la abonamentele pentru mijloacele de transport in comun ori la diferite cursuri. Desigur, primul gand care iti vine in minte este ca ai terminat o facultate, nu ?! Trebuie sa te poti angaja pe un salariu suficient de bun incat sa ai parte de un trai multumitor. Din pacate insa vei constata ca lucrurile nu stau chiar asa...
   Pentru ca nu ai experienta nu poti solicita un salariu prea mare, chiria iti cam inghite jumatate din venit plus mancarea si alte mici placeri ale tale, la final de luna ajungi sa constati ca esti cam falit. Astfel prin mintea ta incep sa umble tot felul de intrebari, tot felul de idei care ar putea sa te conduca spre metode eficiente de a iti creste resursele financiare cat mai repede.
    Daca esti fata, videochatul ar fi o varianta destul de banoasa, dar parca nu te avantajaza asa tare... Atatia nervi mancati in sesiuni, zeci de ore pierdute in drumul spre gara ca sa iti iei pachetul cu mancare, serile pline de emotie cand te bucurai in camera de bunatatile primite de acasa, alaturi de colegi, toata zdroaba de a promova fiecare materie cu o nota multimitoare ,dar mai ales pasiunea pentru domeniul studiat, parca toate astea le-ai arunca la gunoi, s-ar pierde in neant, doar pentru un pumn de bani, acum la inceput de drum... Mmm, inima nu se indura sa accepte si sa te lase sa renunti la o parte din tine. De aceea incearca sa iti arate alte metode de a iti potenta veniturile. Si tot cercetand, descoperi puterea dezvoltarii personale care se contopeste cu spiritul de antreprenor. Incepi sa vezi o alta parte din tine, sa visezi si sa indraznesiti sa creezi, indraznesti sa iti lasi mainile sa zamisleasca viata, prin ideiile tale.
   Insa din nou ajungi la problema financiara. Ai nevoie de un mic capital... O solutie ar fi un imprumut rapid, care sa iti permita sa iti incepi un mic Start Up. Nu ai vrea sa te aventurezi imprumutand sume exorbitante. Nu ! Ceea ce ai nevoi este doar o suma mica cu rolul de te ajuta sa scoti la lumina potentialul din tine. Un credit cu dobanda 0 ar fi cam ceea ce ti-ai dori. Dar unde gasesti asa ceva?! Telecredit iti ofera aceasta posibilitate, iti ofera un credit online, pana la salariu, pe care sa il poti stapanii. Aceasta alternativa e doar o picatura de curaj, pentru ca tu sa poti face marele pas... apoi, daca vrei succes, totul va depinde de tine si aptitudinile tale, de modul cum iti gestionezi cunostintele si de cum te asociezi cu alti oameni.
    O alta varianta pentru a avea venituri mai substantiale ar fi sa cresit valoarea pe care o oferi firmei la care lucrezi prin munca ta. Adica va trebui sa mai investesti putin in pregatirea ta profesionala, sa devi mai bun pe nisa ta, astfel incat sa avansezi si sa obtii un salariu mai mare.
     Gandeste-te bine la ceea ce iti doresti, fi hotarat si clar cu dorintele tale, caci apoi mintea si universul se vor contopi intr-o ciudata forma, pentru a te purta spre obiectivul tau. Cauta solutii si cu siguranta le vei gasi, fiindca asa cum spuneau samuraii „Si daca ar cadea cerul tot ar mai fi o solutie”.


Articol scris pentru competitia Superblog. Facilitatorul acestei probe este Telecredit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu