vineri, 6 octombrie 2017

Placerea jocului

    Hai sa jucam jocul cu lingurita !
    O lingurita de miere, una de ciocolata si apoi... Nimic. Cum Nimic? De ce?
    Ca asa vrei tu, ca nu ai chef de mai mult, ca iti place sa il ignori. Sau mai bine zis, ca iti place sa il vezi cum isi pune intrebari, cum tanjeste dupa pielea ta frumoasa, dupa zambetul tau provocator, ca iti place sa il privesti in timp ce zeci de ganduri il macina si indoielile incep sa il cuprinda: „ Oare nu sunt destul de bun pentru ea, se vede cu altcineva? „
    Hmm, doar razi... asa pe interior si iti vezi de drum. Placerea jocului este prea mare ca sa poti ramane doar o femei trofeu, mereu la bratul aceluiasi barbat. Tu esti mai mult decat un simbol, esti o fiinta vie, ce isi controleaza singura propriul destin, care face doar ceea ce vrea, cand vrea... cum vrea.
    „De ce nu ai raspuns ?”
   „Pe unde ai umblat ?”
     Cu astfel de intrebari te bombardeaza de indata ce iti intalneste privirea. Dar tu nu ii raspunzi. Il privesti linistita din coltisorul tau. Privesti satisfacuta cum tensiunea il cuprinde. Cu un mers de felina si incredere pana in cer, te apropii usor de el. Il atingi, il lasi sa iti simta finetea pielii, mirosul imbietor al corpului tau si caldura buzelor tale pe gatul lui... Acum poti face orice cu el... esti stapana jocului doar datorita increderii in fortele proprii.
      Atunci cand stii ca acneea nu reprezinta o problema pentru 
tine fiindca folosesti produse eficiente,create de specialisti, cand iti acorzi o atentie deosebia in cele mai mici detalii, de la piele, par, unghii, cearcane pana la aspectul si sanatatea corului tau, deja nivelul increderii in propria fiinta creste considerabil. Daca la aceste ingrediente mai adaugi si atitudinea potrivita, cu siguranta devii inbatabila. Devii acea femeie  dulce, fina, rafinata, ce ai putea crede ca e un inger, pe care toti o doresc. Aaa, ca aceste lucruri sunt doar o parte din tine, ca tu de fapt mai esti alcatuita si dintr-o parte nebuna, rebela, dornica de viata , care este oricand gata de selfie, care iubeste sa se hraneasca cu energia barbatilor din jurul ei, este doar un mic amanunt pe care unii au tendinta sa il neglijeze initial.
    Daca iubesti libertatea si mai esti si fumoasa, ar trebui sa devi constienta ca aceasta calitate s-ar putea transforma in blestem. Frumusetea este o putere doar atunci cand stii sa o folosesti. Cremele, machiajul, hainele, toate acestea iti vor potenta puterea, insa daca nu stii sa o controlezi, lucrurile vor degenera destul de urat. Sa iti valorifici frumusetea necesita inteligenta si intelepciune. Atat timp cat reusesti sa ti in frau acest dar si sa te bucuri de puterea pe care ti-o ofera, vei fi fericita. Insa daca depasesti granita din neatentie, poti ajunge sa fi folosita pentru ceea ce inseamna ea.
    Indrazneste sa fii frumoasa, indrazneste sa fii femeia visurilor tale, indrazneste sa ignori si sa bulversezi minti, indrazneste sa te bucuri de tot ceea ce reprezinti !

    PS: Articol scris pentru SuperBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu